12 Kasım 2008 Çarşamba

Elmalı Milföy

Elmalı Milföy
Malzemeler

20 adet milföy, 2 adet elma, 20 gr ceviz, 1 yumurta, toz şeker, pudra şekeri.

Hazırlanışı



Milföylerin 10 tanesinin ortasını bir bıçakla X şeklinde kesin.
Elmaları rendeleyip, ceviz, tarçın ve toz şekele kanştırarak bir iç hazırlayın.
Kesilmemiş olan 10 adet milföyün ortasına ikişer yemek kaşığı iç malzemesi koyup, üzerlerine X şeklinde kesilmiş olan milföyleri kapatın.
Bir su bardağını kalıp olarak kullanarak milföyleri yuvarlak bir şekilde kesin.
Tepsiye aldığınız milföylerin üzerine yumurta sarısı sürerek, 170 derece fırında 30 dakika pişirin.
Pişmiş olan milföylerin üzerine pudra şekeri serperek servis yapın.