14 Kasım 2008 Cuma

İşte Günce'yi 20 kilo zayıflatan diyet

İşte Günce'yi 20 kilo zayıflatan diyet

SABAH 1 bardak sıcak su. 30 dakika sonra 6 kaşık müsli 1 bardak yağsız süt. Şekersiz çay ya da kahve

ÖĞLEN 1 tabak yağsız bol limonlu salata, ızgara tavuk, balık veya hindi göğüs. Haftada iki kez et ya da köfte. 1 kutu light cola ya da soda.

3 SAAT SONRA 1 kutu meyvalı yoğurt

AKŞAM 1 tatlı kaşığı zeytinyağı, 1 tatlı kaşığı salçayla yapılmış sebze yemeği. (Bamya, enginar, ayşe kadın, mercimek, pırasa vs.)Yanında 1 kase light yoğurt.

3 SAAT SONRA 1 porsiyon meyve (muz varsa yarısı) 15 günde bir öğlen yemeğinden üç saat sonra 1 adet sütlü tatlı. Günde 1,5 litre su. Rejimin ikinci haftasından itibaren hergün 45 dakika yürüyüş yapılacak

HABER
'Katana' lafı zayıflattı

Güzel şarkıcı Günce, bir internet sitesinde kendisiyle ilgili olarak yer alan "Sesi güzel ama çok kilolu. Hatta katana" yazısını okuyunca 4.5 ayda 20 kilo verdi.

Sesinin yanı sıra düzgün fiziğiyle de dikkat çeken şarkıcı Günce'nin eski fotoğraflarını görenler gözlerine inanamıyor. İlk albümünü iki yıl önce piyasaya çıkaran güzel şarkıcı 70 kilo olduğu 2004 yılına ait fotoğraflarında yuvarlak suratlı, göbekli, geniş kalçalı ve hatta gıdıklı görünüyor. O zamanlar yediklerine hiç dikkat etmediğini söyleyen şarkıcı, "Sabahları büyük boy bir pizza, öğlenleri iskender, gece yatmadan önce makarna, sosis ve sucuk yiyordum" diyor.

ARTIK DEKOLTE GİYİYOR
Kilolarını gizlemek için ise genellikle boyuna çizgili ve siyah kıyafetleri tercih ettiğini söyleyen Günce, dekolteden de uzak durduğunu belirtiyor. Buna rağmen kilolarıyla barışık yaşadığını anlatan güzel şarkıcıya zayıflama kararını aldıran ise bir internet sitesinde yer alan "Günce'nin sesi güzel ama kilolu. Hatta katana" yazısı olmuş. Bu yazıyı okuduktan sonra eve kapanan Günce, 4.5 ayda 20 kilo vermiş. Sıkı bir rejim ve düzenli spor sayesinde 50 kiloya inen güzel şarkıcı gardrobunu da baştan aşağı yenilemiş. İkinci albümü "Volume 2" için bambaşka bir görünüme kavuşan Günce, artık göbeğini açıkta bırakan, bacak ve göğüs dekolteli kıyafetleri tercih ediyor. Şarkıcıyı eskiden beri tanıyanlar ise gözlerine inanamıyor.